Днес зам.-директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив Димитър Събчев

...
Днес зам.-директорът на Областната дирекция на МВР в Пловдив Димитър Събчев
Коментари Харесай

Рашков: Предстоят нови рокади, за днес това беше

Днес зам.-директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив Димитър Събчев беше преместен в Районното ръководство в Раковски, а неговото място ще заеме някогашният шеф на Първо районно - Петър Тодоров.

Новоназначенията се случват след вчерашните рокади и 12 ареста в Пловдив, в това число и на 7 полицейски чиновници, измежду които и началникът на 3 РПУ.

По мотив болничния на шефа на ОДМВР Пловдив ст. комисар Йордан Рогачев министърът съобщи, че " към този момент са в контакт ", а Рогачев е в болница, поради което " не можем да предприемем никакви дейности като уволняване или наказвания ".

Рашков заяви още, че нарушаванията на седемте полицейски чиновници са " удар върху престижа на Министерство на вътрешните работи ", както и че " няма престъпност " с " или " без " пагони, има престъпност, а в съответния случай тя е осъществявана от нарушители " с " и " без " пагони. "  
" Груповата престъпност в структурите на Министерство на вътрешните работи " се дължи на деморализацията, а " тогава, когато има безнравственост от горната страна надолу, тя ще стигне и до редовите фрагменти ", разяснява още Рашков и добави, че " когато виждаме в някои пространства кюлчета със злато... това неизбежно се отразява и на морала на редовия чиновник ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР